•   Télévision en Ligne - Chaînes de TV - Albanie 

Albanie

A1 Report  Albanie / Actualites
A1 News Channel is an all news private television station in Tirana, Albania founded by media mogul Koco Kokedhima and owned by Shekulli newspaper.

3.0 de 5
17 vote(s)
A2 Albanian  Albanie / TV Publique
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

3.3 de 5
3 vote(s)
ABC News  Albanie / Actualites
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

3.7 de 5
21 vote(s)
Albanian TV of America  Albanie / TV Publique
Albanian Television of America. Our television broadcasts three programs in three different television stations in HD: 1) ALBTVUSA in ShqipTV.

2.6 de 5
5 vote(s)
Alsat M  Albanie / Actualites
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

3 de 5
8 vote(s)
Alsat Tv  Albanie / Actualites
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

2 de 5
7 vote(s)
Klan Kosova  Albanie / TV locale
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

3.2 de 5
5 vote(s)
KLAN TV  Albanie / TV Publique
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

3.6 de 5
20 vote(s)
KOHAVISION - KTV  Albanie / Musique
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

3.7 de 5
4 vote(s)
Mrt 2  Albanie / TV Publique
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

5 de 5
2 vote(s)
Mrt 2  Albanie / TV Publique
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

4.2 de 5
4 vote(s)
Ora News  Albanie / TV Publique
RTV Ora News, Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport. Na ndiqni në

2 de 5
5 vote(s)