•   - - - RTSH 

RTSH online - TV en direct


Cliquez sur le lecteur, la diffusion s'ouvrira sur le site officiel de la chaîne
RTSH
RTSH
Pays:  République du Kosovo
Catégorie: General
RTSH 4.5 из 5
2 vote(s)
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar), five digital thematic television stations known as RTSH, and three radio stations using the name Radio Tirana. In addition, four regional radio and TV stations serve in Gjirokastër, Korçë, Kukës, and Shkodër.
Arta TV  République du Kosovo - General
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

5 из 5
2 vote(s)
TV Opinion  République du Kosovo - General
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 из 5
1 vote(s)
TV Besa  République du Kosovo - General
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

5 из 5
1 vote(s)
Klan Kosova  République du Kosovo - General
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

4.5 из 5
2 vote(s)
Rrokum TV  République du Kosovo - General
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

4 из 5
2 vote(s)
RTK  République du Kosovo - General
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

3.6 из 5
3 vote(s)