•   - - - TV Opinion 

TV Opinion online - TV en direct


Cliquez sur le lecteur, la diffusion s'ouvrira sur le site officiel de la chaîne
TV Opinion
TV Opinion
Pays:  République du Kosovo
Catégorie: General
TV Opinion 4 из 5
1 vote(s)
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Zico TV  République du Kosovo - General
Televizionit ZICO TV

5 из 5
1 vote(s)
RTV Mir  République du Kosovo - General
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

0 из 5
0 vote(s)
TV Syri Vision  République du Kosovo - General
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

4 из 5
1 vote(s)
Klan Kosova  République du Kosovo - General
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

4.5 из 5
2 vote(s)
TV Besa  République du Kosovo - General
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

5 из 5
1 vote(s)
Rrokum TV  République du Kosovo - General
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

4 из 5
2 vote(s)