RTK online - TV en direct


Cliquez sur le lecteur, la diffusion s'ouvrira sur le site officiel de la chaîne
RTK
RTK
Pays:  République du Kosovo
Catégorie: TV Publique
RTK 4.2 de 5
5 vote(s)
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
RTV Mir  République du Kosovo - TV Publique
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 de 5
0 vote(s)
Tribuna Channel  République du Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 de 5
3 vote(s)
Zico TV  République du Kosovo - TV Publique
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 de 5
1 vote(s)
Klan Kosova  République du Kosovo - TV Publique
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 de 5
3 vote(s)
TV Syri Vision  République du Kosovo - TV Publique
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 de 5
1 vote(s)
RTK  République du Kosovo - TV Publique
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 de 5
5 vote(s)