TV Syri Vision online - TV en direct


Cliquez sur le lecteur, la diffusion s'ouvrira sur le site officiel de la chaîne
TV Syri Vision
TV Syri Vision
Pays:  République du Kosovo
Catégorie: TV Publique
TV Syri Vision 4 de 5
1 vote(s)
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.
Klan Kosova  République du Kosovo - TV Publique
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 de 5
3 vote(s)
TV Syri Vision  République du Kosovo - TV Publique
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 de 5
1 vote(s)
Arta TV  République du Kosovo - TV Publique
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 de 5
2 vote(s)
RTK  République du Kosovo - TV Publique
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 de 5
5 vote(s)
Tribuna Channel  République du Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 de 5
3 vote(s)
RTV Mir  République du Kosovo - TV Publique
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 de 5
0 vote(s)