Tribuna Channel online - TV en direct


Cliquez sur le lecteur, la diffusion s'ouvrira sur le site officiel de la chaîne
Tribuna Channel
Tribuna Channel
Pays:  République du Kosovo
Catégorie: Lifestyle
Tribuna Channel 3.6 de 5
3 vote(s)
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.
RTK  République du Kosovo - TV Publique
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 de 5
5 vote(s)
Zico TV  République du Kosovo - TV Publique
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 de 5
1 vote(s)
TV Opinion  République du Kosovo - TV Publique
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 de 5
1 vote(s)
Tribuna Channel  République du Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 de 5
3 vote(s)
RTSH  République du Kosovo - TV Publique
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 de 5
2 vote(s)
TV Besa  République du Kosovo - TV Publique
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 de 5
1 vote(s)